Кандидатстване

Във Fusion School създаваме среда за всяко дете и всеки родител. Като екип, изграден от приятели и съмишленици, търсим да открием в нашите родители именно такова отношение. Когато връзката институция-семейство е силна, резултатите са много по-добри. Затова и изключително много държим на личните срещи с вас. Това е първата стъпка за кандидатстване във Fusion School.

След опознавателната среща родителят подава заявление за прием. Определяме ден и час, в които всяко дете полага Тест за училищна готовност както и допълнителен тест. Резултатите се обработват до няколко дни и се изпращат в писмен вариант на родителя. При одобрение, следва сключване на договор и заплащане на първа вноска.

Учебна 2020 - 2021 година ВСЯКО ДЕТЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ

Всяко дете може повече, когато:

  • Не наизустява факти, а търси знания
  • Средата го развива цялостно, а не по шаблон
  • Не учи професии, а развива умения
  • Учи, но и се забавлява
  • Има свобода, но и спазва правила
  • Се отчита неговата уникалност, но и е част от по-голямо цяло
  • И най-вече, когато е обградено с любов и общува пълноценно

 

Важно!

Приемът за учебната 2020-2021 г. продължава!
 
Въпреки усложнената обстановка, ние не се отказваме да разширяваме новото си семейство за предстоящата учебна година.
 
В този момент се усеща силната чувствителност относно качественото образование, което трябва да е съвременно, но и близо до децата, въпреки невъзможността за физически контакт и работа в уютните ни класни стаи. Затова нашият екип работи неуморно, за да може да продължи с пълни сили своята мисия, без това да натежи на децата.
 
Всеки ден имаме уроци в онлайн среда както по предмети като БЕЛ, Математика, Човек и общество, така и по език, Визуална креативност, Сценична креативност, музика и спорт.
 
Въвлечени в непрекъснати предизвикателства и мисии, нашите деца продължават да учат с желание и по този начин ние успяваме да развиваме както знанията и уменията им, така и тях самите като личности във време, в което креативността, социалните умения, любопитството и гражданското участие са ключови.
 
Знаем, че сега много от вас си задават въпроса кое е правилното училище за вашето дете. Затова ние продължаваме да се срещаме с вас и децата по виртуален начин и да ви предоставяме възможността да се запознаете с нас в процеса на търсене на вашето мечтано училище. Стъпките на кандидатстване отново са три, за да придобием възможно най-богата представа за детето и вас.
 
Стъпка 1: Онлайн среща с родителите
Стъпка 2: Индивидуална задача – проект за детето
Стъпка 3: Онлайн среща с детето и представяне на проекта
 
Очакваме ви!
 

Fusion School е основано от екип от млади, вдъхновени и опитни професионалисти, влюбени в работата с деца, чиято основна цел е да подготвят завършени и успешни личности за новото време, чрез синтез от най-доброто от световната практика, използването на авторски иновативни подходи и фокус върху цялостното развитие на детето. Защото знаем, че всяко дете може повече, когато възрастните повярват в него и му осигурят правилната среда за развитие.

Разработили сме учебна програма, която стъпва на държавните изисквания, но я надгражда многократно чрез иновативни креативни модули и модули за развитие на уменията на бъдещето. Децата са естествени ученици, те имат нужда да научават все повече и повече, но този процес е ползотворен, само когато се чувстват мотивирани и подкрепени.

Приемът за учебната 2020-2021 година за предучилищен, 1, 2, 3, 4, 5 и 6 клас е отворен.

Можете да научите повече за формата на училището, нашия образователен модел, методиката и принципите ни.

Не се колебайте да ни потърсите за подробна информация. За нас е важно да се срещнем с вас и да отговорим на всичките ви въпроси.

Ако все още се колебаете, дали това е училището за Вашето дете, включете се в нашата Лятна Академия 2020 и се запознайте отблизо с нашия екип и работата ни. Записванията са отворени! Можете да ни потърсите на тел. 0883 396 319. Очакваме ви!

Пишете ни

Моля, попълнете задължителните полета отбелязани с *.

или ни потърсете на 
+0883 363 777