Кандидатстване

Във Fusion School създаваме среда за всяко дете и всеки родител. Като екип, изграден от приятели и съмишленици, търсим да открием в нашите родители именно такова отношение. Когато връзката институция-семейство е силна, резултатите са много по-добри. Затова и изключително много държим на личните срещи с вас. Това е първата стъпка за кандидатстване във Fusion School.

След опознавателната среща родителят подава заявление за прием. Определяме ден и час, в които всяко дете полага Тест за училищна готовност както и допълнителен тест. Резултатите се обработват до няколко дни и се изпращат в писмен вариант на родителя. При одобрение, следва сключване на договор и заплащане на първа вноска.

Учебна 2024 - 2025 година ВСЯКО ДЕТЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ

Всяко дете може повече, когато:

  • Не наизустява факти, а търси знания
  • Средата го развива цялостно, а не по шаблон
  • Не учи професии, а развива умения
  • Учи, но и се забавлява
  • Има свобода, но и спазва правила
  • Се отчита неговата уникалност, но и е част от по-голямо цяло
  • И най-вече, когато е обградено с любов и общува пълноценно

Предучилищен клас - нов прием 2024-2025

Поради големия интерес ЧОУ Фюжън открива нова паралелка Предучилищен клас за учебната 2024-2025 г. Свържете се с нас за повече информация!

Fusion School е лицензирано от МОН частно училище, основано от екип от млади, вдъхновени и опитни професионалисти, влюбени в работата с деца, чиято основна цел е да подготвят завършени и успешни личности за новото време, чрез синтез от най-доброто от световната практика, използването на авторски иновативни подходи и фокус върху цялостното развитие на детето. Защото знаем, че всяко дете може повече, когато възрастните повярват в него и му осигурят правилната среда за развитие.

Разработили сме учебна програма, която стъпва на държавните изисквания, но я надгражда многократно чрез иновативни креативни модули и модули за развитие на уменията на бъдещето. Децата са естествени ученици, те имат нужда да научават все повече и повече, но този процес е ползотворен, само когато се чувстват мотивирани и подкрепени.

Приемът за учебната 2024-2025 година за предучилищен, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 клас е отворен.

Можете да научите повече за формата на училището, нашия образователен модел, методиката и принципите ни.

Стъпките за кандидатстване са:

1. Опознавателна среща с родителите – елате и ни задайте всички въпроси, които ви вълнуват

2. Опознавателна среща с детето – начален учител се среща в неформална среда с детето, в присъствието на родител, с цел плавен преход за детето към стъпка 3

3. Три пробни дни – детето влиза в клас и участва пълноценно в училищния живот в рамките на 3 пробни дни

След тези три стъпки, ако ние и вие все още гледаме в една посока, пристъпваме към сключване на договор. Относно финансовата част имаме всички варианти за плащане с различни вноски и срокове.

Не се колебайте да ни потърсите за подробна информация. За нас е важно да се срещнем с вас и да отговорим на всичките ви въпроси.

Пишете ни

Моля, попълнете задължителните полета отбелязани с *.

или ни потърсете на 
+0883 363 777